Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Vuoskosken Paukku ry on 1964 perustettu aktiivinen metsästysseura Kannonkosken Vuoskosken kylällä. Jäseniä seurassa on 84 ja seuran toiminta-alue on noin 7500 ha.

Käytössämme on seuran talkoovoimin rakennettu metsästysmaja ’Paukun maja’. Sen yhteyteen on rakennettu kylmiöllä varustettu lahtivaja sekä suuri grillikota. Metsästysmaja on vuokrattavissa juhla / yksityiskäyttöön aina silloin, kun se ei ole seuran omassa käytössä. Majan välittömässä tuntumassa virtaa kalaisa Hilmonkoski.

Seuramme jäsenet harrastavat aktiivisesti riistanhoitoa, ammuntaa sekä jalostavat ja kouluttavat metsästyskoiria. Seuramme alueilla järjestetään paljon ajokokeita ajaville koirille, haukku- ja jäljityskokeita hirvi- ja lintukoirille ja noutaville koirille NOU-, NOU/NOME-koulutusta ja kokeita. Toimimme yhteistyössä Saarijärven seudun Kennelkerhon kanssa.

Seuramme järjestää nuorille aloittaville metsästäjille koulutusta riistanhoidossa, ammunnassa ja erätaidoissa sekä mahdollisuuden kokeilla valvotusti metsästystä seuramme alueilla.